Sunday, September 15, 2013

Chrome apps: to-do list

Yey, aku jumpa chrome apps yg paling mudah nak guna, 'Do it tomorrow'. Hanya ada dua mukasurat - 'today & tomorrow'.... Pagi2 sampai ofis, ko tulis apa yg nak buat hari ni. Kalau agak2 dah sampai petang tak setel jgk, besok aje lah buat.. Senang kan?

Apps ini aku guna utk senaraikan 'menial tasks' kat ofis. Sebelum ni aku tulis atas 'post-it note' dan tampal kat bucu monitor. Sebab aku kan nak jadi 'tree-hugger' sekarang, takmo la membazir2 kertas mcm tu.. Tapi kalau tak tulis kang, mmg konpem lupa..

2 comments:

Didie said...

Apa nama app and developer dia Kak Azerque?

Azlinda Azlan said...

Apps: Do it (Tomorrow)
Developer: tomorrow.do

p/s: saje suka suki nak cuba apps baru... padahal dah ada dah apps 'sticky notes' lah, 'to-do list' lah, 'memo' lah... heheheh.. apps aje banyak, kejenya tak siap jgk! kuikuikui...